Rumeguş (2) – Cer de praf


Aici am pornit o nouă rubrică, una de articole foarte scurte, cu câte-o idee care să ne dea de gândit.

Iată încă un gând auzit şi… dăruit mai departe!

De când oamenii nu se mai uită la cer, cerul s-a umplut de praf. Dacă Dumnezeu nu ar şterge zi de zi praful de pe faţa cerului, n-ar mai ajunge la noi lumina.

  • (Vița de vie – Praf de stele)

Despre A.Dama

https://adamaica.wordpress.com
Acest articol a fost publicat în De (la) prieteni, De răs-gândit și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Rumeguş (2) – Cer de praf

  1. Lia zice:

    Pacatele noastre sunt de multe ori un „zid de praf”.
    Iertarea LUI este revarsata si LUMINA ajunge la fiecare om. Unii vad si se pocaiesc, altii isi pun ochelari de protectie…

  2. mihai zice:

    Salut http://www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
    Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

    Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: http://www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi.

  3. A.Dama zice:

    Da, Lia, uneori prea multa lumina e distrugatoare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.