Aprilie-Iunie 2014

30 martie – 5 aprilie

Pentru a nu fi înregimentați. O sumedenie de structuri își afirmă valabilitatea și legitimitatea. Chiar dacă rostul unora e necesar și recunoscut benefic, orice structură îngrădește libertatea. În trup, mădularele ascultă de comenzile primite de la creier. Dacă știm cine e Capul nostru, ascultarea de El e adevărata slobozenie. De ce am accepta să ne găurească urechea tot felul de chibiți, care se pretind Creiere?

6 – 12 aprilie

Pentru cei care suferă diferite infirmități. Pentru cei care au în grijă persoane infirme.

13 – 19 aprilie

Pentru tinerii care sunt secerați în floarea vârstei, ca ei să răspundă Dragostei lui Dumnezeu înainte de a fi luați.

19 – 26 aprilie

Pentru repararea și ascuțirea săbiilor celor ce au de luptat cu ele. Pentru repararea și lustruirea armurii celor ce se pregătesc de război.

27 aprilie – 3 mai

Pentru iertarea păcatelor făcute cu gura: minciună, adevăr spus pe jumătate, clevetire, ceartă, pizmă, înșelătorie, trădare, rănire, lăcomie, închinare la idoli, vrăjitorie, necurăție, curvie, prefăcătorie, lingușire, beție, lăudăroșenie, ură, ucidere etc.

4 – 10 mai

Pentru dezvoltarea capacității de a auzi vocea Lui – fiecare în parte, fără intermediari în dialogul dintre noi și Dumnezeu. Pentru ascultarea și împlinirea celor rostite de El în dreptul nostru.

11 – 17 mai

Să nu fim îngrijorați, precum cei ce nu au nădejde, din cauza vremurilor de strâmtorare și strânsoare – instabilitatate politică și financiară, lipsă de direcție, imposibilitatea de a face ceva pentru a schimba lucrurile, chiar având o anumită cunoaștere etc.
Pentru cei ce nu sunt echipați cu platoșa credinței și neprihănirii.

18 – 24 mai 

Pentru cei ce au crezut odată, dar acum sunt atrași de tatăl minciunii și al înșelăciunii – săvârșesc nelegiuiri, neascultând și neîmplinind poruncile explicite din Cuvânt, Îi întorc spatele lui Dumnezeu, chiar dacă pretind că merg la biserică și Îl slujesc în continuare. Pentru ca lupta care se dă între îngerii luminii și duhurile răutății din locurile cerești să fie câștigată, în dreptul lor, de îngerul Domnului. Iar ei să fie smulși din ghearele lui Satan.

25 – 31 mai

Împotriva pericolului care vine din aer.

1 – 7 iunie

Pentru minele din România. Pentru valorificarea bogățiilor noastre (în folosul românilor), pentru ca oamenii să aibă unde lucra, să-și poată întreține familiile. Pentru împiedicarea accidentelor în exploatarea minieră.

8 – 14 iunie

Pentru pacea Ierusalimului. „Dacă te voi uita, Ierusalime, să-şi uite dreapta mea destoinicia ei!” (Ps 137.5)

15 – 21 iunie

Împotriva incendiilor de vegetație și de orice altă natură. Ca să fie salvate din foc viețile oamenilor.

22 – 28 iunie

Pentru sănătatea poporului român. Din cauza neajunsurilor și a sărăciei, mulți oameni se îmbolnăvesc și imunitatea le este slăbită. Nu străinii trebuie să se înfrupte din… și să prade roadele pământului nostru, ci cei ce muncesc acest pământ trebuie să se hrănească din roadele lui. Cum își poartă războaiele o națiune bolnavă?

 

Un răspuns la Aprilie-Iunie 2014

  1. A.Dama zice:

    Au trecut 7 luni, în care am pus săptămânal subiecte de mijloc(ire) pe blog. Toate aceste subiecte au fost inspirate, în mod direct, de Cel de Sus.
    După ce mi-a arătat Domnul că trebuie să ne rugăm pentru Israel și pentru limitarea răului pe care minciuna îl face în această țară – vezi săptămâna 16-22 martie -, am fost nițel uimită și intrigată.
    Câteva ceasuri mai târziu, am căutat „Israel info” pe google(fr). Era o căutare foarte generală. Dar printre primele rezultate a fost acest articol (postat cu două zile înainte de căutarea mea): „Le président israélien a publié des photos sur Facebook révélant qu’il s’était déguisé au milieu des années 70 pour se rendre à des négociations secrètes en Jordanie.”
    Am înțeles: deghizarea și minciuna merg mână în mână…
    Am căutat și unde ar fi fost vânt puternic în lume, fiindcă văzusem un acoperiș suflat de vânt. N-am dat peste articole recente. Dar am auzit a doua zi la știri că 16 județe de la noi se aflau sub cod galben de vânt puternic. Am fost foarte surprinsă de această confirmare. În săptămâna următoare, două prietene mi-au spus că vântul le-a luat câteva țigle din acoperișul casei de la țară, de la părinți. Că sigur am mijlocit și pentru acoperișurile părinților lor, chiar dacă n-am realizat acest lucru.

    La scurt timp după ce am primit subiectul de mijloc(ire) pentru săptămâna 13-19 aprilie, am aflat vestea despre vaporul sudcoreean scufundat, când sute de adolescenți și-au pierdut viața. Mi s-a strâns inima. M-am întrebat dacă a fost cineva care să le spună despre Dragostea Lui înainte de a fi prea târziu…

    La aproape două săptămâni după ce am înțeles de la El că e nevoie să se pregătească armele – săbiile, scuturile și armura celor ce au de luptat, l-am auzit pe Victor Ponta declarând că urmărește suplimentarea bugetului pentru Ministerul Apărării. A mai trecut un timp, și am auzit despre luarea aceleiași măsuri în Republica Moldova.

    În săptămâna 15-21 iunie am mijlocit împotriva incendiilor de vegetație sau de altă natură. Totuși, în jurul Ierusalimului au fost incendii de vegetație. Nădăjduim că în urma mijlocirii daunele au fost limitate… iar oamenii salvați cu toții.

    Aventura cu El e întotdeauna plină de tâlc, de surprize și de multă frumusețe. Cum ar putea fi altfel?

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.