dublu infinit


Ca și cum astăzi ți-aș aminti că de mic copil ți-a plăcut să duci poveri de două ori mai mari ca tine, să faci năzbâtii cât doi copii laolaltă, să inventezi de toate și să te joci de-a cuvintele de parcă un copil și-un om mare ființau simultan într-o făptură plăpândă și rosteau deodată adevăruri simple și transformatoare – fără să se îngâne.

Ca și cum astăzi ți-aș scrie despre dubla măsură, despre a în-doi, despre dedublare, despre sinele care se confirmă în orice ipostază, despre Persoana care răzbate în fiecare personaj pe care-l îmbrăcăm în treacăt, sau mai cu grijă, sau chiar la modul festiv.

Ca și cum astăzi ți-aș profeți că existența ta e un poem scriindu-se întru dublu infinit…

La Mulți Ani, Adămioara!

Despre A.Dama

https://adamaica.wordpress.com
Acest articol a fost publicat în (D)evenimenţial, De probă, De viaţă și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la dublu infinit

 1. Iosif zice:

  Citindu-ti superbele gânduri exprimate în cuvinte pline de semnificatie spirituala,adresate iubitei tale fiice Adamioara,(careia îi transmit harul si pacea lui Dumnezeu Tatal si al Domnului Hristos Isus sa o însoteasca pâna la sfârsit) mi-au rasunat în gând cuvintele Domnului si Mântuitorului nostru ca raspuns la întrebarea ucenicilor:”Cine este mai mare în Împaratia cerurilor?”
  „Isus a chemat la El un copilas,l-a pus în mijlocul lor si le-a zis:’Adevarat va spun ca,daca nu va veti întoarce la Dumnezeu si nu va veti face ca niste copilasi,cu nici un chip nu veti intra în împaratia cerurilor.”‘
  Un week end plin de binecuvântari sfinte.
  ––––
  Multumim! Asemenea.

 2. Alex zice:

  Of, ce întârziat mai sunt și eu! La mulți ani, dragei tale Adămioara! Și să fie sănătoasă și întru toate binecuvântată de Cel de Sus, alături de părinți și de cei dragi! Numai bine! 🙂

  ––––-
  Mulțumim de urări, dragă Alex!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.