Copacul făgăduinței


copacul fagaduinteiPentru ce aș vota eu? Pentru o țară în care să curgă lapte și miere. Pentru un popor scos de sub blestemul sărăciei. Pentru conducători cu frică de Dumnezeu și cu iubire de oameni, care să dea legi în favoarea celor sărmani și năpăstuiți. Pentru jefuirea celor ce-au jefuit. Pentru aducerea la lumină a nelegiurilor săvârșite în ascuns.Pentru întoarcerea cu demnitate acasă a românilor plecați peste hotare. Dacă se poate uda cu rugi copacul făgăduinței, voi umple cu bucurie găleata ori de câte ori va fi nevoie.

foto

Anunțuri

Despre A.Dama

https://adamaica.wordpress.com
Acest articol a fost publicat în De cină (şi) de taină și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Copacul făgăduinței

 1. Livius zice:

  Au trecut alegerile… Au fost alesi unii, si au fost respinsi altii. Imi staruie in minte o intamplare povestita pe paginile Bibliei. Oaspetii lui Avraam ii spun ce urmeaza sa se intample cu cetatile din Campie. Desi nu prea avea multe pe acolo, Avraam intra intr-o alerta deosebita de a salva cetatile sortite pieirii. Din targuiala descrisa, reiese ca acolo nu se gaseau nici macar zece oameni pentru care cetatile ar putea fi salvate. Deznodamantul il stim.
  Prin Ezechiel Domnul arata o situatie si mai dezastruoasa (cap 22:24-29) si totusi Domnul nu mai cauta zece oameni pentru care ar fi iertat tara, ci doar UNUL. Versetul 30: „Caut printre ei un om care sa inalte un zid, si sa stea in mijlocul sparturii inaintea Mea pentru tara, ca sa n-o nimicesc; dar nu gasesc niciunul!” Eu cred ca in Romania sunt mai multi decat unul, oameni care ar trebui sa inalte permanent rugaciuni pentru binele tarii, si pentru toate situatiile descrise de tine ca parte a rugaciunii tale . Domnul sa faca sa lumineze fata Lui peste tara, ca oamenii sa se umple de bucurie.

  • A.Dama zice:

   Livius,
   Scriam și eu așa, fiindcă n-am regăsit în programul vreunui candidat astfel de formulări.
   Dar am nădejdea că printre cititori vor agrea unii să meargă la Instanța Supremă și să mijlocească pentru țara asta, indiferent că sunt aici sau împrăștiați prin lume.
   A uita de tine și a striga pentru cel de lângă tine, pe care nici măcar nu-l cunoști, cum a făcut Avraam ține de limpezimea vederii. Să vezi cu ochii Lui.
   La rugăciunea ta, voi spune din toată inima Amin!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s